Анахид Тачева празнува юбилей у нас: ТВ легендата се връща за постоянно в България

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

79-годишната легендарна тв говорителка Анахид Тачева се връща в България за постоянно, сподели дъщеря й Теодора. Легендарната красавица живя в САЩ при дъщерята, но тук ще посрещне 80-ия си рожден ден и фамилията вече е започнала приготовления за празника.
Новината, че Анахид се завръща у нас, потвърди и внучка й Деси Цонева първо пред „България днес“.

„Няма драма, че напуснах Гала. Искам да си гледам семейството, а и баба ми ще има нужда от мен“, коментира решението си да напусне предаването „На кафе“ дъщерята на Димитър Цонев. Деси смята да отделя повече време на баба си и малкото си второ дете, за което тя отдавна питала, но още не била виждала на живо.
„Баба ми Анахид, за съжаление, не е толкова добре, колкото бихме искали всички. Но и тя ще има нужда от внимание, затова смятам да й го дам“, разказа още Деси.

Любимата говорителка на Тодор Живков Анахид Тачева ще стане на 80 години на 15 октомври. От две години тя живее при по-малката си дъщеря Ани. Тя има имение в Хамптън заедно със съпруга си Аристотел, който е потомък на гръцки изселници. Той върти солиден бизнес с казина. Двамата имат две момчета – Арис-Нондъс и Ейтън-Васил.

Анахид Тачева в компанията на комунистическия лидер на НРБ Тодор Живков.

Ани се занимава с финансите във фирмата на мъжа си, но има и фирма за продажба на препарати за избелване на зъбите.
Внуците на Анахид не разбират много български, защото в семейството на дъщеря й се говори само на английски, но когато голямата фамилия се събере, винаги се разбират, шегува се и Теодора, дъщерята на Анахид.

Красивата новинарка от времето на соца преживя два много тежки житейски удара – първият е кончината на любимия си мъж, а вторият смъртта на сина си Димитър Цонев, който си отиде от инсулт през 2016 г. Говорителката така и не можа да го прежали и във всички свои интервюта споделяше, че никога няма да преодолее болката от загубата му. Желаем й да е жива и здрава!

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook