Георги остана завинаги на 19, семейството му го почете по невероятен начин

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

На 09.06.2020 година почина Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница – момчето, което се бори с рак на тазобедрената кост. 19-годишният младеж успя да обедини хиляди хора в цялата страна, които помогнаха в неговата борба с коварната болест.

Семейството, близките и приятелите му избраха да го почетат по един много достоен начин. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

„Той не се страхуваше от нещата, които му се случват. Винаги се показваше пред хората щастлив и позитивно настроен. Беше силен и се усмихваше и в най-трудните моменти. И ние няма да забравим неговата усмивка и борбеният му дух.

След Христовото Възкресение кръстът се е превърнал във велик знак на Божията любов и на човешкото спасение. Няма друга сила, чрез която бихме могли да победим злото, освен силата на Кръста.Георги вече не е тук, но този знак бе поставен, за да бъде спомен за него.

Каним Ви на откриването и освещаването на Възпоменателния християнски кръст, което ще се състои на 10 октомври, събота, от 12,00 часа в местността Атанасова черква в землището на село Паталеница.

Искаме този кръст да запази спомена за едно борбено момче, което завинаги остана на 19 години. Нека да защитава от болести и от злини жителите на с. Паталеница и община Пазарджик.

Нека всеки от нас погледне към кръста, нека открием пътя към любовта, смирението и добротата.“

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook