Големият Павел Попандов: Радев е Златен век за България – ей този факт кара Бойчето да вие от злоба

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Павел Попандов никога не е крил възмущението си от лидерството на Бойко Борисов!

Големият наш актьор Павел Попандов, любимец на поколения българи, никога не се е страхувал да изкаже мнението и позициите си. Дори и те да са в разрез със „силните на деня“.

Павел Попандов директен и прям, както винаги

Той отдавна е заявил какво мисли за дългогодишния ни премиер в лицето на Бойко Борисов и партията му ГЕРБ. При това думите не бяха никак ласкави и изказани още по време на управлението им.

Павел Попандов беше и е уверен, че кармата ще накаже Борисов и ще му върне подобаващо за всички злини, причинени на народа ни. „Има да си пати този човек и няма да му се размине – вселенски закон е това. Защото Баце е много набожен, но се кланя само на личния си келепир и изгода“, коментира преди време актьорът.

Павел Попандов симпатизира много на президента на България Румен Радев, който се е доказал като човек не на приказките, а на делата. На разума и най-вече на грижата за държавата и българите.

„Появата на Румен Радев е като Златен век за нас. Да, звучи силно и гръмко, но е точно така. Ако се замислим какви хора – уж лидери, сме имали през последните 30 години, свят може да ни се завие. Кой от кого по-голям измамник и крадец.

Големият Павел Попандов за Борисов: Има много да плаща, няма да му се размине!

Корупцията по всички етажи на властта и не само, превърна България в най-изостаналата страна, а народът просто се научи да оцелява. Ако не беше Румен Радев, като нищо Борисов отново щеше да „спечели“ изборите и да си осигури още един мандат блажено крадене“, възмутен е Попандов.

Той приветства Радев за това, че не е изневерил на принципите си от деня на клетвата, която е дал като президент. И по никакъв начин не е предал доверието на избирателите си.

„Той е не само културен, образован, интелигентен и представителен човек, но и лидер с мъдрост, смелост и решителност. Не коленичи и не се предлага пред чужди интереси, в името на собствената си облага. Затова заслужава поклон. И затова Бойчето зеленее от злоба срещу него“, смята обичаният актьор.

Източник: Портал-21

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook