Жена уби мъжа си, за да се ожени за баща си

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

31-годишна жителка на американския щат Западна Вирджиния влиза за 40 години в затвора, след като уби любимия си и се ожени за баща си, съобщава Daily News. По данни на обвинението, през февруари 2019 г. Аманда Макклюр и 55-годишния й баща Лари ударили приятеля й Джон Макгуайър с бутилка вино по главата, след това го завързали, инжектирали му две ампули метамфетамин, задушили го с торба за боклук и са заровили тялото му в двора си. Малко по-късно те изровили тялото и го заровили на друго място.

Трупът на младия мъж е откри през септември 2019 г. След като убили мъжа, Аманда и баща й правили секс, а четири седмици по-късно се оженили.

През ноември Лари написал писмо, в което признава, че е взел участие в убийството на Джон Макгуайър. На разпита в полицията той заявил, че убийството е замислено от дъщеря му и съпругата му Аманда, а той бил само изпълнител. 55-годишният мъж така и не разкрил причината за престъплението. През август 2020 г. той е осъден на доживотен затвор. В началото на октомври и Аманда чу присъдата си. Два месеца по-рано тя се призна за виновна в убийството на приятеля си.

Сестрата на Аманда – Анна-Мария, е с повдигнато обвинение за съучастие в убийство.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook