ИДЕ ЛИ КРАЯТ? На зрителите им писна от Гала

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Идва ли краят на култовото „На кафе“? Този въпрос би си задал човек, ако прочете коментарите, които зрителите напоследък оставят в социалните мрежи. Изглежда, че феновете хич не са доволни от качеството на шоуто и наскоро вълна от негативни изказвания се изля по адрес на водещата и екипа й.

 

„Пратете Гала и всички безделници в дълга почивка“; „Голяма простащина, но докога?“; „Пълен цирк и излагация! Пълна пародия!“; „По-отвратително предаване няма, честно!“, „Пълна простотия“; „Пълна порнография“; „Крайно време е да махнат тая идиотщина от ефира“; „Пълни идиоти“, гласят само част от острите думи на зрителите в мрежата.

Според слуховете рокади в състава на екипа ще има. Говори се, че Гери Малкоданска ще напусне панела, за да се заеме по-сериозно с прогнозата за времето. Твърди се още, че Георги Блажев и Дарин Ангелов може също да не се завърнат, твърди „Стандарт“.

Според мълвата писателят и актьорът не успявали да се справят добре с отредените им от продуцентите роли – да бъдат контрапункт на дългокраките красавици. На Блажев видимо му е скучно да бърбори по цяла сутрин и често предпочита да мълчи, а близнакът от Народния театър постоянно се опитва да се прави на оригинален, стигайки до клоунади и изглеждайки неадекватно с понякога абсурдните си коментари.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook