Любен Дилов-син: ГЕРБ е класическа народна партия

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Любен Дилов-син направи интересни коментари за ГЕРБ, Румен Радев и Слави. Той, разбира се, не пропусна да каже и какво мисли за бизнесмена Светослав Илчовски. Има няколко знакови неща, които се случиха. Човек си задава въпроса как смяната на шефа на митниците ще допринесе за по-честни избори. Могат да се кажат много сурови неща за назначенията. Тези неща правят впечатление. Това заяви Любен Дилов – син в студиото на „Панорама“ по БНТ.
„Ние сме постоянно в предизборна кампания. Там не се води разговор. Вдигат се лозунги и се сочи враг“, каза още той. Според него най-хубавото на отминалите избори е, че суверенът е задал задача: „Имаме здравна, икономическа, а сега ето ви и политическа криза. След като не се справяте, махайте се. Но да видим кой друг ще дойде. Най-просто е да се нахвърляш на този, който е управлявал досега“.

По темата с Илчовски коментира: „Няма кабинет, който да е управлявал със сериозни промени, и да не е предизвикал скандали“.

„Ние хвърляме съчки в огъня, но не помагаме по никакъв начин на хората, които имат ясни притеснения за кредитите си, за пенсиите си“, допълни Дилов.

Според него, когато бизнесът е зависим от държавното управление винаги ще има бенефицирани и губещи. Това е естествено наследство от раздържавяването на собствеността: „Този проблем можеше да се разреши с мажоритарни избори. За съжаление тази възможност беше бламирана“.

По темата за рокадите в ГЕРБ коментира: „ГЕРБ извадиха силните си кметове от ръководството, което е добро, защото при липса на стабилна централна власт, тежестта ще падне на кметовете. Хората ще се обърнат към тях“. По думите му ГЕРБ е класическа народна партия

„Не мисля, че трябва да се полагат специални усилия, за да се изложи президентът. Той не се произнесе по шпионските скандали“, заяви Любен Дилов-син. Според него е много важно да видим дали чистките в МВР ще засегнат кадрите, работили по шпионските скандали.

Той припомни, че „Гергьовден“ се е явявало на избори заедно с ГЕРБ и със СДС в миналото. „Със Слави имахме негласно споразумение за известно време, което спазихме – аз – да не се занимавам с шоу, а той – с политика“, завърши Дилов, пише Novini.bg.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook