Надзирателка в затвор правела тайна любов с опасен убиец цели 4 месеца

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Надзирателка в затвора в Райд, Англия, остров Уайт, правила секс в продължение на четири месеца с опасен престъпник, лежащ за двойно убийство, съобщава Daily Mail.
Според материалите по делото 32-годишната Лорън Макинтайър тайно поддържала интимни отношения със затворника Андрю Робъртс между август и декември 2018 г. Освен това служителката на затвора позволила на любовника си да бие колегата й Самюел Лайдлър.

Робъртс влезнал в затвора през 2003 г. за убийството на половинката си Луиз Лом и осеммесечната им дъщеря. По това време 22-годишният мъж бил заловен и арестуван пет дни след престъплението си. Осъден е на доживотен затвор.

Случаят с Макинтайър се разследва. Тя беше освободена под гаранция до следващото съдебно заседание, което е насрочено за октомври. Надзирателката е обвинена в сексуални отношения с Робъртс и, че му е позволила да използва мобилен телефон. По предварителни данни тя си е кореспондирала с него и е споделяла свои снимки.

В мъжкия затвор, където се е случил инцидентът, има около хиляда души. Повечето от затворниците излежават присъда за престъпления от сексуален характер.
По-рано беше съобщено, че надзирателка в мъжкия затвор в Пентонвил, Лондон, е арестувана след секс с изнасилвач. 26-годишната служителка в затвора, чието име не е разкрито, била в интимни отношения на работното място с 27-годишния престъпник Димек Амур.
Превод: Блиц

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook