Откриха останки на 17 жертви, заклани от месар маниак

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Полицията откри останките на 17 души под къщата на пенсиониран месар, заподозрян в поредица от убийства, съобщи ABC News.

Разкопките под дома на маниака се извършват от 17 май. Разследващите не изключват, че ще бъдат намерени и нови жертви. Лични карти и други вещи на хора, изчезнали преди много години, са намерени в къщата, зарината с боклук. Броят на костните фрагменти, общо 3787, намерени под бетонния под, предполага, че труповете може да са били нарязани на малки парченца.

Властите не съобщиха подробностите за 72-годишния заподозрян на име Андрес. Той беше заловен след убийството на последната жертва, 34-годишната съпруга на полицейски инспектор. Мъжът е трябвало да придружава жената по време на пазаруване по магазините в деня на нейното изчезване, така че той веднага е бил заподозрян, когато тя не се е прибрала у дома.

 

Полицията проследила записите от камерите и установила, че жената е влязла в къщата на бившия месар, но повече не излязла от там. След това в къщата било открито нарязаното й тяло. Разследващите са открили дамско облекло, документи, аудио и видео записи, както и 91 снимки, които ще помогнат за идентифицирането на жертвите. В момента експертите изследват фрагментите на костите, за да определят точния брой на убитите и да установят дали е възможно да се извърши ДНК експертиза.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook