Пияна майка уби дъщеря си с хляб, задушила малкото дете до смърт, защото нацапало

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Брутално убийство разтърси Русия. Пияна майка е натъпкала устата на дъщеря си с хляб, при което е задушила. Инциденът е от град Омск.

След като се напива до козирката, младата майка на две деца Светлана се ядосва на двегодишната си дъщеричка, че за пореден път на пода е натрошила хляб. Агресията взима превес и жената натъпква малката уста на момиченцето с хляб. Детето не може да си поеме въздух и започва да посинява. Заради алкохолното опиянение Светлана не успява да осъзнае какво точно се случва и дори не обръща внимание как постепенно момиченцето отпуска ръце. Докато извади топката тесто от устата, детето вече не диша.

Мъжът, с който живее Светлана, завива безжизненото тяло на детето в хавлия и го изнася с обещанието, че ще се погрижи. Седмица след като отнася тялото на малкото дете, мъжът е намерен мъртъв. Той се натравя с алкохол. В резултат на това никой не знае къде е заровено тялото на убитото дете, пише в. “България днес”.

Пред съда тя твърди, че се разкайва. Първоначално Светлана хвърля вината върху покойния си мъж. След като е притисната от органите на реда, тя признава деянието си, като използва за извинение алкохола, който поглъща същата вечер. Майката получава 11 години затвор. Съдът отчита като смекчаващо обстоятелството фактът, че 29-годишната жена има и друго дете.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook