Пророкът Божидар Караджов: Слави ще увеличи гласовете си, с Борисов е свършено!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Божидар Караджов ни подготвя за една държава, управлявана от Слави Трифонов!

Спокойно можем да кажем, че в момента Божидар Караджов е най-добрият ясновидец на България. Той позна в абсолютно всичко през последните години. Предвиди, че “Има такъв народ” ще бъде втора политическа сила след 4 април, както и че БСП ще се срине.

Днес, вече след изборите, пророкът сподели в интервю за “България днес” какво още ни очаква на политическата сцена. Страстите няма да секнат още дълго време.

Караджов е категоричен, че в най-скоро време ще има нови парламентарни избори. На тях загатва, че победител ще бъде Слави Трифонов, чиято партия ще увеличи значително гласовете си.

Премиер обаче няма да стане Слави. Няма да бъде повече премиер и Бойко Борисов, за когото властта ще секне. На този пост ще бъде назначено напълно ново за политиката лице.

Пророкът е категоричен, че Трифонов и Борисов никога няма да се сдобрят, защото и на двамата егото им е много голямо.

Божидар Караджов отреди и специално място на БСП в интервюто. Той е категоричен, че докато Корнелия Нинова е начело на левицата, партията ще продължава да се свлича.

“Кармично времето на Корнелия Нинова в БСП е изтекло. Тя ще предаде своя пост. Никоя от старите муцуни на партията няма да промени пропадането й. Само Калоян Паргов е в състояние да го направи.” – отсича ясновидецът.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook