Росен Плевнелиев: Посочете ми какво е свършил Радев в последните 4 години и половина

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Проф. Близнашки е един от защитниците на Конституцията от хора, които се опитват да я изнасилят. Това заяви презиндетът Росен Плевнелиев (2012-2017) в „Лице в лице“, попитан защо назначи Близнашки в своето служебно правителство.

„Тази чистка е подготвена. Тези хора са подготвени от преди това. Отдавна е трябвало да бъде уволнена шефката на НАП – още откакто изтекоха данните“, каза той.

„Популистите правят едно и също – сочат управляващите като корумпирани, мафия, това което правеше Тръмп срещу Клинтън и Радев срещу Борисов и обещават смяна на системата. Да видим как Радев ще смени системата. Популистите никога не са били демократи.

Демократите вярват в институции, правила и закони. Те знаят, че в основата на всичко е правилният подход и върховенството на закона. Радев не спазва Конституцията. С искането на оставката на Гешев и Борисов с високо вдигнат юмрук взриви държавата. Президентът русофил има цялата власт„, допълни Плевнелиев.

„Посочете ми какво е свършил Радев в последните 4 години и половина. Той представлява държавата. Той изгони всички инвеститори, след като обясняваше, че главният прокурор и Борисов са мутри„, каза още той.

„Радев е единственият президент в ЕС, който при проверка от прокуратурата иска оставка“, обясни още президентът за периода 2012-2017 година.

Според него нищо не е по-важно за България от влизането в Еврозоната, но страната е разделена на две. Той е сигурен, че след 11 юли ще се състави правителство „АнтиГЕРБ“.

„Хората не искаха да ходят на избори, но ще има такива. Ако обаче след изборите на 11 юли, не се избере ново правителство, на трети избори политическа партия ГЕРБ ще се върне на бял кон. Затова бъдете убеден, че след изборите на 11 юли ще бъде направено всичко възможно и невъзможно за съставяне на правителство“, допълни Росен Плевнелиев.

„То ще е между ляво и дясно и нищо по средата. Когато си против някого, това не работи. Аз искам да знам за какво се борите и какво искате да постигнете. Когато се водим от негативната логика, действаме деструктивно“, допълни Плевнелиев.

„Независимо от егото, ще гласувам за тези, които ще надградят демокрацията и ще ни вкарат в Еврозоната“, заключи той.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook