Слави Трифонов влиза в играта: Аз ще съм премиер!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Този път Слави Трифонов готов да управлява заедно с президента, „Да, България“ и Мая Манолова

Слави Трифонов е променил намеренията си как да участва в политическия живот на страната – пише в. „Уикенд“. След като се скри от избирателите си след озадачаващо високия изборен резултат на „Има такъв народ“ на изборите на 4 април, а после отказа да състави правителство, изтъквайки спорни аргументи, сега Дългия е решил директно да настоява да бъде премиер – отбелязва изданието.

Слави Трифонов е събрал най-верните си хора от партията в офиса и е обявил, че този път възнамерява да състави правителство, при това с идеята лично той да бъде премиер. Думите му предизвикали небивало оживление, асъпредседателят на партията Тошко Йорданов дори станал прав и започнал да ръкопляска – свидетелстват участници в срещата. Допреди това Дългия обяснявал, че няма силите и енергията да е премиер, но сега очевидно е размислил.

Трифонов нахъсал хората си и обяснил, че „Има такъв народ“ обезателно трябва са е първата политически сила на изборите на 11 юли. В момента социолозите отчитат ръст при партията, но в рамките на 2-3 допълнителни процента, т.е. се очаква са направи около 20 процента от вота. Около това число обаче се върти и вота за ГЕРБ.

Слави Трифонов оповестил, че има всички шансове да състави правителство с подкрепата на „Да, България“ и „Изправи се! Мутри вън!“. Президентът Радев пък му бил гарантирал гласове от БСП. Дългия казал, че има идея за бъдещите министри, а самият той щял да бъде премиер.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook