Слави Трифонов възхити България: Няма да се излагам като Борисов, отказвам се от властта!

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Слави Трифонов показа, че няма болни амбиции за власт и възхити голяма част от българския народ!

Шоуменът Слави Трифонов, който разби всички стереотипи на парламентарните избори, задминавайки БСП, на практика се отказва от властта. Това става ясно от думите му пред хора от неговата партия „Има такъв народ“.

Оказва се, че г-н Трифонов няма никакво намерение да става премиер. Той е категоричен, че тази работа не е за него, тъй като здравословно не се чувства добре, а и не знае чужди езици, съобщава „Марица„.

„Здравословното ми състояние не ми позволява да стана премиер. А и не зная езици. Няма да се излагам като някои други, като се срещам с политици от други страни. Това е за млади хора. Нашата цел е да им дадем път.“ – отсякъл Трифонов пред колеги от партията си.

Разбира се, относно езиците и излагането той визира Бойко Борисов, който за цяло десетилетие така и не успя да се научи да борави с английския език.

Слави Трифонов се отказа от властта в името на народа

Слави Трифонов се отказа от властта в името на народаНаскоро „24 часа“ излезе с информация, че Слави ще лансира за премиер именно млад човек. Става въпрос за 29-годишниия Румен Чолаков, който е завършил „Кеймбридж“ и е юрист по образование. Той помогна много на Трифонов при организирането на референдума преди 4 години и оттогава шоуменът го харесвал и го смятал подходящ за политик.

Шансовете на Слави Трифонов да стане премиер и да оглави държавата са много големи, но въпреки това той няма да го направи, тъй като поставя суверена над собствената си личност.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook