Станка Златева: Искам семейство, но не ме възприемат като жена

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Станка Златева мечтае да създаде семейство, научи trg.

На 1-ви март голямата Станка Златева навърши 37 години. Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба слезе от тепиха през 2016-та година и заживя живота, който лагерите и състезанията години наред й отнемаха.

Но въпреки това късметът да създаде семейство продължава да я заобикаля. Откакто свали трикото, тя се установи в Сливен, където създаде клуб „Станка Златева“. Залата, построена преди три години на терен, предоставен безвъзмездно на спортистката от общината, се използва основно за тренировъчна и състезателна дейност по борба.

Изборът на Станка Златева да остане в града под Сините камъни, за да предава на младите своите умения в борбата обаче, отново се оказва за сметка на личния й живот. „Попаднах в град на хайдути. Трудно е да срещнеш човек, който да гледа в една посока с теб. Мен ме гледат с респект и уважение, никой не иска да те опознае такъв, какъвто си, а иска да се докосне до теб заради това, че си някой.

Което е много лошо… А моята мечта е да имам семейство и деца, та нещо да остане и за тях“, огорчена е Станка Златева, че не може да случи на партньор, с който да създаде семейство.

Умения

Откакто сме с изолация, тя или усъвършенства уменията си в кухнята, или влиза в ролята на доставчик на провизии на майка си в Крушаре, пише „Ретро“. „Експериментирам всеки ден – салати, пържолки – дали на тиган или на скара, макарони – правя ги с риба, със зеленчуци. Като цяло се справям. Хляб не ям, не пия газирано. Не ме интересува как изглеждам, дали някой ще ме хареса или не. Почивам си физически и психически.

Само да не стане дълго и да вземе да ми хареса, после трудно се излиза от това положение нищо да не правиш, да нямаш ангажименти. Иначе майка ми е на село, добре е, изпълнявам поръчките й, нося й лекарства, храна – доставчик на всичко съм“, разкрива Станка, предават от hotarena.net.

kliuki.ws

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook